header image

Brdy 2007

Autorem je Básník, publikováno 21.3.2007 v rubrice Přechod Brd. 0 komentářů.

Až poněkud s odstupem (víc jak měsíc) se tu objevuje něco o Brdech 2007. Pokud by zde někdo hledal kartičky - jak moje, tak cizí - nic nenalezne. Proč ?

Protože letos (jak někteří možná dobře ví) se Přechod Brd nekonal kvůli zákazu vcházení do lesů, který byl vydán po řádění orkánů, které se prohnaly nad naším územím a zanechaly po sobě nepěknou spoušť v podobě spousty polámaných stromů a spousty dalších škod nejen v lesích.

Možná se ptáte, proč zde tedy nejsou k nalezení kartičky, které jsem měl připravené. Je to celkem jednoduše proto, že jsem žádné kartičky připravené neměl. Měl jsem spoustu práce ve škole a dokonce jsem uvažoval, že letos na Brdy nepůjdu. Bylo to celkem dilema, které nakonec vítr vyřešil za mě.

Každopádně je mi velmi líto, že se tato tradiční akce nekonala a ještě víc je mi líto, že jsem neviděl spoustu lidí, které bych rád viděl a které jsem dlouho neviděl.
Pravděpodobně byste zde ale žádné kartičky nenašli, i kdybych je už měl připravené, protože proč vystavovat jako kartičky z Brd něco, co vlastně ani na Brdech k dostání nebylo ...

Zdravím všechny, kterým letos Přechod Brd také chyběl a těším se naviděnou asi příští rok :-)

Rajče Youtube

Co se chystá?

Rubriky

Archiv

Odkazy

Rádio Černá hora Hrady.cz Order of the Stick OOTS.cz