header image

A konečně něco nového

Autorem je Básník, publikováno 7.8.2008 v rubrice Aktuálně. 0 komentářů.

Jak jste si jistě všimli, došlo ke změně vzhledu těchto stránek. Tato změna je spojena s přechodem na vyšší verzi RS Wordpress, konkrétně 2.6. A co je tedy vlastně nového?

Z hlediska stránek došlo k náhradě již poněkud archaické verze Wordpressu 2.0.něco na aktuální verzi 2.6. To s sebou bohužel přineslo i nutnost revize přípsěvků, protože ze staré databáze se je nepodařilo uspokojivě přeexportovat.

Nově také naše fotky nejsou uloženy přímo zde na severu, ale přenecháváme je službě Rajče. Také se pozvolna začínají u některých starších příspěvků objevovat videa, uložená na Youtube. Takže se můžete i u starších příspěvků dočkat oživení v podobě nových videí, především se to ale týká příspěvků nových, které teprv přijdou.

Vzhled stránek totiž stále není úplně definitivní, minimálně obrázek s nadpisem ještě čeká výrazná změna, měl by se generovat z několika náhodných možností, možná bude taky malinko vyšší.

A co je nového doma?

Co se mě týče, aktuálně pokračuji v práci u firmy Profiweby, pouze jsem z domácí práce přesedlal na práci v kanceláři. Má to své výhody i nevýhody, ale jsem tam celkem spokojený a hlavně se konečně dostanu i mezi lidi. V září opět nastupuju na ČVUT, přijali mě do oboru Počítačová grafika, takže mám zase šanci dokončit školu až na tu inženýrskou úroveň.

Na žádné delší akci jsem letos kvůli práci nebyl, pouze občas jezdím na kratší výlety, z nichž se tu určitě brzy něco taky objeví :-) Co mi ale o prázdninách chybí, je moje kočička, která neustále lítá někde po táborech a jiných akcích, takže ji za ty dva měsíce skoro nevidím.

Štěpánka je teď na dalším táboře, tentokrát je to destidenní vůdcovský kurz někde okolo Sázavy (prý jdou z Ledče do Zruče). V poslední době jsme spolu jen na dva dny byli v Adršpachu se podívat na skály, jinak Kočka byla vlastně celý červenec na táboře v Konstantinových lázních.

A co je před námi?

Konec srpna zato bude alespoň z mého pohledu stát za to. Už příští týden vyrážíme s Lučinou na čtyři dni do Šatova, součástí výletu je i výlet na kolech po okolí a také vyjížďka vlakem do Rakouska.

A nesmím samozřejmě zapomenout na slovenské Roháče, kam jedeme hned další týden. To bude moje jediná letošní delší akce a už se na ní moc těším. Snad se nám podaří zdolat zase nějakou o něco vyšší horu :-)

Rajče Youtube

Co se chystá?

Rubriky

Archiv

Odkazy

Rádio Černá hora Hrady.cz Order of the Stick OOTS.cz