header image

Březnový výlet na běžky

Autorem je Básník, publikováno 13.4.2010 v rubrice Pejsek, Akce a výlety. 0 komentářů.

Opět po dvou letech jsme se s Luckou a Gymi rozhodli, že vyrazíme na běžky do Jizerských hor.

Vyrazili jsme v pátek poměrně pozdě z Prahy a ubytovali se v ubytovně v Liberci, protože penzion, kde jsme spali posledně měl obsazeno. Večeři nám trošku zkomplikoval fakt, že sice v objektu byla kuchyňka, nicméně nebylo tam téměř žádné nádobí (v podstatě vůbec žádné).

V sobotu jsme vyjeli autem do Hrabětic ke kapličce a posléze absolvovali nádhernou okružní jízdu okolo přehrady Josefův Důl, chaty Věčného mlčení, přes Novou Louku a Královku zpět do Hrabětic. Gymi to moc nejelo, zato mě ano :smile:. Klidně bych si to s ní býval prohodil.

Zpátky jsme byli poměrně brzo, takže jsme ještě stihli večeři v centru Liberce a s Gymi pak koupání v aquaparku Babylon. Vyzkoušeli jsme všechny tobogány, jeskyni, saunu i vířivku. Jen do ledové jeskyně se Gymi nechtělo :mrgreen:. Lucka zůstala na pokoji a učila se.

Další den nás Lucka ráno opustila, aby lépe stihla dojet do Brna.Vstali jsme pozdě a chtěli jet zase ke kapličce, ale bylo nádherně a všechna parkoviště byla plná. Nakonec jsme našli něco úplně bokem a projeli se jenom pár kilometrů, páč  jsme byli zničení ze soboty. No, a pak nezbylo, než jet domů.

Víkend byl skvělý, jen bylo škoda, že se Lucka musela tolik učit a nemohla zůstat déle s námi. Ale snad se jí to nakonec vy škole vyplatilo ... :smile:

Fotky na rajčeti

Rajče Youtube

Co se chystá?

Rubriky

Archiv

Odkazy

Rádio Černá hora Hrady.cz Order of the Stick OOTS.cz