header image

VLK Polojasno - podruhé poprvé :o)

Autorem je Štěpánka, publikováno 23.5.2011 v rubrice Akceee!. 0 komentářů.

Čas běží a už jsou tomu tři roky, co jsem jela na svůj první víkend vůdcovského lesního kurzu Polojasno. Tenkrát jsem na něj náhodou narazila v jednom starém čísle časopisu Kmen.

Tento víkend jsem jela opět na první víkend VLK Polojasno. Tentokrát však mou metou na kurzu není vůdcovská zkouška, kterou mám již zdárně za sebou, ale být pomocnou rukou pro nové zájemce o VZ na jejich cestě k ní, k čemuž mě ponoukl starý známý tým polojasných instruktorů.

I letos byl první víkend putovní a proběhl v České Kanadě. Poznali jsme něco z pohraničního opevnění, navštívili jsme česko-moravsko-rakouské trojmezí, na státní hranici jsme si zahráli na pašeráky (pašovali jsme obaly od karamelek), podívali jsme se na hrad Landštejn, večer jsme si zazpívali s kytarou u ohně, během víkendu jsme si taky poslechli několik úryvků z knihy Karpatské hry a putování jsme zakončili s Járou Cimrmanem ve známé železniční zastávce Kaproun, odkud jsme úzkokolejkou dojeli do Jindřichova Hradce. Počasí vystřídalo slunce i mraky - v průměru bylo tedy polojasno ;o)

Moje fotky z prvního víkendu

Rajče Youtube

Co se chystá?

Rubriky

Archiv

Odkazy

Rádio Černá hora Hrady.cz Order of the Stick OOTS.cz