header image

Brdy 2012

Autorem je Básník, publikováno 4.2.2012 v rubrice Pejsek a Kočička, Pejsek, Přechod Brd, Akce a akcičky. 0 komentářů.

Po dobré zkušenosti z loňských Brd jsme i letos jeli sami autobusem ze Smíchovského nádraží a po dobré druhé snídani v cukrárně v Mníšku jsme vyrazili na Kytínskou louku.

Ještě na náměstí jsme ale potkali Gymi s jejím oddílem, se kterými jsme se tak jen pozdravili a zmizeli v cukrárně. Každý jsme si dali dva dortíky, které byly moc dobré. Akorát Kočka nějak nezvládla ten svůj sníst a říkala, že ho dojí na louce. Nakonec jsem ho nosil v batohu celý den. Kupodivu to celkem přežil a měli jsme tak sladkou tečku po večeři :-) .

Když jsme vylezli z cukrárny, zjistili jsme, že Gymi s dětmi je stále na přilehlém plácku a hrají nějakou hru. Pokračovali jsme tedy s nimi a zanedlouho jsme dohnali Radotín, který tentokrát šel také z Mníšku.

Na louku jsme dorazili sice o něco málo později, než loni, ale stále ještě zbývala spousta času na výměnu kartiček a setkání se starými známými :-) .

Kartiček jsem měl letos opět 80 a vyměnil jsem všechny. Je fakt, že letos jich bylo méně druhů a nebyly tak kvalitně připravené jako jiné roky, což bylo způsobeno především tím, že letos s Kočkou hledáme nové doupě. Máme tak hodně běhání a na kartičky moc času nezbylo. Snad to příští rok bude lepší :-) .

Chvíli po nástupu jsme se už s Radotínem odebrali do Řevnic, kam jsme dorazili opět s náskokem, který jsme využili návštěvou místního dětského hřiště. Pak jsme vlakem vyrazili domů.

Fotky na rajčeti
Letošní Básníkovy kartičky (pdf)
Nejhezčí (naskenovatelné) kartičky, které jsme letos vyměnili (jpg, 1.část)
Nejhezčí (naskenovatelné) kartičky, které jsme letos vyměnili (jpg, 2.část)
Nejhezčí (naskenovatelné) kartičky, které jsme letos vyměnili (jpg, 3.část)
Nejhezčí (naskenovatelné) kartičky, které jsme letos vyměnili (jpg, 4.část)

Rajče Youtube

Co se chystá?

Rubriky

Archiv

Odkazy

Rádio Černá hora Hrady.cz Order of the Stick OOTS.cz